Utlysning av stillingsannonser

Formidling av ledige stillinger

Ønsker dere åpne søknader, eller en jevn tilgang av kandidater som søker jobb?

Vi har knyttet til oss en betydelig base med unge, iherdige arbeidssøkere, som ønsker å jobbe – og hvor du som
arbeidsgiver har muligheten til å benytte vår landsdekkende base av ungdom til å formidle  ledige stillinger

Gjennom vår base av registrerte jobbsøkere kan vi selektere kandidater som passer til arbeidsgivers kriterier og krav – som for eksempel tidligere jobberfaring, utdanning, alder, arbeidstid, sted, sertifikater, kurs etc.

Vi sørger for at din stillingstekst eller ferdige annonse distribueres direkte til målgruppen som er “håndplukket” etter arbeidsgivers egne kriterier. 

For bedrifter som er på jakt etter nye medarbeidere, er tjenesten en billig og enkel måte å utlyse stillinger på, samtidig som du får et kvalifisert utvalg av kandidater som er tilpasset deres ønsker. 

Ved å formidle ledige stillinger gjennom oss så vil du få rask tilgang til søkermassen, noe som igjen gir  en kjappere rekrutterings- og ansettelsesprosess. 

Det eneste vi trenger fra deg er en stillingstekst eller en ferdig annonse, så sørger vi for at denne formidles til riktig målgruppe av jobbsøkende ungdom.  

Ønsker du å benytte vår tjeneste, så ta kontakt på telefon 924 99 992 eller meld din interesse ved å benytte skjemaet under.